Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás 2020

Mik a 2020-as trendek a fürdőben? Avagy Lakberendezői szemmel a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás.

Az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítást 2020 januárjában rendezték meg Budapesten. Az érdeklődők megismerkedhettek legújabb fürdőszoba trendekkel és az otthoni wellness elengedhetetlen elemeivel. A kiállítást a HomeINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége rendezte.

Fürdőszoba:

A kiállított burkolatok között megtalálható volt a beton, illetve fa hatású nagy és extra nagy méretű padlólapok, a luxust idéző márvány hatású burkolatok és teret kaptak a dombornyomott és mintás csempék is.

2020-ra jellemző új irányzatok is megmutatkoztak a kiállított standokon:

A természetet bevisszük a fürdőszobába; levélmintákkal tarkított falak előtt zöld színű bútorok és kiegészítők kaptak helyet, míg másik kiállított térben vibráló piros szín árnyalataival találkozhatott a nagyközönség.

Szaniter tekintetében is számos érdekeséggel találkozhattunk. Kör vagy szögletes, fekete vagy fehér mosdókat mutattak be. Szekrényekben is a szögletes, néhol lekerekített formák domináltak, strukturált, fa hatású vagy a jól bevált fehér felületekkel.

Kádak közül a már jól ismert formákon kívül számos stílusos, letisztult szabadon álló kádat sorakoztattak fel. Csaptelepek közül is mindenki megtalálhatta a számára leginkább tetszőt néhány különleges formát is beleértve.

A 2020-as Kiállítást számos újítás, meghökkentő formavilág tarkította, bizonyítva, a funkcionalitás és a formatervezés tökéletes fúzióját.

Hasonló bejegyzések